Blog’s

DOE HET ZELF PAKKETTEN

KLANT BLOGT SPONTAAN OVER MIJN DIY PAKKET

Via mijn webwinkel ontving ik begin februari een bestelling voor een DIY pakket droogbloemen kransen. Ik verstuurde het pakket enkele dagen na bestelling. Een compleet pakket inclusief alle materialen en inlogcode voor het (veilig) bekijken van mijn stap voor stap video’s .

Klant Marielle kon na ontvangst meteen aan de slag. Super handig deze DIY pakketten want je hoeft niet nog eens zelf alles bij elkaar te gaan struinen om creatieve workshop thuis te volgen.

Na een paar dagen ontving ik een super leuk en enthousiast bericht van Mariella (de klant waar ik een aantal dagen daarvoor het diy pakket naartoe had verzonden, voor het maken van een droogbloemen krans).

Marielle was zo blij en enthousiast over het Doe-het-zelf pakket dat ze er spontaan een blog over heeft geschreven!

Een blog van een voor mij totaal onbekend persoon, wat prachtig  omschrijft waar ik van droom en en wens  als ik de diy pakketten verstuur. Een kers op mijn taart om te lezen hoeveel plezier en voldoening het geeft als mensen thuis met mijn creatieve workshop pakketten  (diy pakketten) aan de slag gaan.

Hierbij een stukje van haar blog:

Eerder deze week zat ik inspiratie op te doen op Pinterest en Instagram en what not, toen ik plots een heel leuk Instagram-account zag: Creatieve Workshops Online.

Je kunt hier verschillende ‘Do It Yourself’ (DIY) workshops volgen waaronder die ene waar mijn oog op viel, een workshop bloemenkransen maken van droogbloemen. Ik heb direct een pakketje besteld!

Ik word altijd heel erg blij als er een pakketje binnenkomt (want wie onthoudt wat je allemaal bestelt, toch?!), maar het is altijd extra leuk als er een persoonlijk briefje bij zit. Dat is sowieso de kracht van kleine shops, vind ik.

In het pakketje zit alles wat je nodig hebt om een bloemenkrans te maken; een gemengd bosje droogbloemen, een metalen frame met haak zodat je straks de krans kan ophangen, een aantal takjes eucalyptus en een klosje ijzerdraad.

Er zitten ook verschillende instructievideo’s bij. Zelfs als je niet zo handig bent, kan je met dit leuke pakket heel gemakkelijk een mooi bloemstuk maken.

Lees hier verder……

Dank je wel Marielle, ik ben super dankbaar voor je blog!
Gabriëlla ❤