behind the scenes

Behind the scenes

Wist je dat
een stap voor stap instructie video maken een zeer tijdrovende klus is. Dat er ongeveer 1 – 1,5 draaidag dag nodig is voor slechts 20 minuten beeld materiaal.

Uiteraard moeten ook precies alle materialen vooraf worden uitgezocht om te gaan gebruiken voor de opnames. Want dat zijn uiteraard ook de producten die de mensen ontvangen in het Doe-het-zelf PAKKET.

De camera en film techniek
daar heb ik diverse professionele opleidingen voor gevolgd. Dit is echt een vak apart. Zoals bijvoorbeeld het
editen van video beeldmateriaal is een geduldige zaak. Beeld en geluid moet precies op elkaar aansluiten en kloppen.

De stap voor stap instructies
doe ik volledig uit mijn hoofd. Door mijn 22 jaar ervaring als workshop begeleider stylist en decorateur komen de teksten en gaan alle bijbehorende creatieve workshop technieken als vanzelf.

Ik gebruik geen draaiboek of auto que. Ik zou dat echt niet kunnen. Wat ik doe vertel ik uit ervaring met kennis van zaken en op een professionele manier.

Hoe ik aan alle ideeën kom?
Ze zitten allemaal in mijn hoofd….als ik de tijd had kwamen er elke dag weer nieuwe diy pakketten en video’s bij. Met alle creatieve workshops die ik nog wil produceren kan ik de mensen nog jaren inspireren.