GABRIELLA – STYLISTE & DECORATEUR

Al ruim 25 jaar verzorg ik dagelijks creatieve workshops in mijn ateliers in Lisserbroek (www.linea-verde.nl) en produceer ik trendy en hippe creatieve Doe-het-zelf pakketten. Duizenden mensen zijn de afgelopen jaren bij mijn workshops aangeschoven en maken gebruik van de DIY pakketten. Geweldig om mensen op deze wijze te inspireren en enthousiasmeren.

Mijn naam is Gabriella, ik ben een doener en duizendpoot. Creativiteit en mindfulness is voor mij a way of life geworden.

Mijn professionele vakkennis (Styliste & decorateur) vormen de basis van mijn online en offline creatieve workshop producten.

De atelier workshops & DIY pakketten met bijbehorende video’s zijn in eigen beheer en worden in Nederland geproduceerd.

Service en kwaliteit staan bij mij altijd voorop. Ik werk uitsluitend met de beste en mooiste materialen. Waarbij duurzaamheid & natuurlijke materialen een zeer belangrijke rol spelen.

Gabriella