KERSTDECORATIE IN 10 MINUTEN

DIY from scratch…..

Gisteren liet ik mijn honden uit op een prachtige plek bij mij in de buurt. Ik liep daar langs een compost bak voor tuinafval. Mijn oog viel op een bundel van 2 prachtige bemoste takken bovenop een berg tuinafval.Mijn brein staat nooit stil wat betreft creativiteit en al snel zag ik een mooie sfeervolle kerstdecoratie voor mij met die mooie takken. Ik hou van natuurlijke materialen met weinig bling bling met uiteraard wel met een warme sfeervolle uitstraling.Dus voor deze decoratie heb ik ook niet zoveel materialen nodig om er iets leuks van te maken.

Met weinig middelen kan je ook mooie decoraties maken. Kijk eens op zolder wat je nog aan kerstmaterialen hebt waarvan je eigenlijk denkt….wat moet ik ermee.
Wees creatief ga lekker naar buiten, zoek een paar mooie takken op en ga aan de slag! Ik hoop je met deze creatieve inspiratie video tutorial een zetje te geven om ook zelf iets moois te maken ”  from scratch “!

Deel gerust je creaties via whatsapp (06 54 388136) , welke ik dan hieronder zal plaatsen.

Fijne feestdagen,
Gabriëlla ♥

KLIK hier om terug te gaan naar de webshop